Zaal

Een geschikte locatie voor uw feest, receptie, vergadering of ander evenement is de Zaal / serre bij Cafe de Loco.

Deze in 1994 gecreëerde wintertuin heeft nogal verschillende gezichten. Zo is het op donderdagavond de thuishaven van onze Chaamse Schaakvereniging ‘En Passant’, elke zondagmorgen het eindpunt van wielervereniging Smeekens en worden er door veel verschillende verenigingen vaak vergaderingen gehouden.

Ook heeft onze zaal / serre in de jaren al een behoorlijke reputatie opgebouwd met verschillende soorten feesten. Van verjaardag tot receptie of van reünie tot bruiloft, alles is bij ons mogelijk om het helemaal tot uw persoonlijke wensen en uitstraling te maken en dat altijd zonder zaalhuur. Bij lekker weer is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van onze in 2012 vernieuwde tuin wat voor veel gezelschappen extra genieten kan betekenen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen met Eric & Claudia 0161-491707.

U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen aan de Dorpsstraat 22, Chaam

 

© Locobar 2018 | Design: Jeffrey Moelands