Welkom

Verwen uzelf en uw gasten!

Wilt u eens iets anders als een blokje kaas, chips en borrelnootjes op uw verjaardag maar heeft u zelf geen tijd of idee om iets anders, bijzonders of exclusiefs uw gasten aan te bieden?

Onbezorgd u feest vieren thuis of op locatie, Loco Catering helpt u daar graag bij.

De gehele of gedeeltelijke organisatie verzorgen wij voor u op maat. Verjaardag, receptie, bruiloft of ander feest of evenement, wij maken graag persoonlijk kennis met u om met u vrijblijvend het feest af te stemmen op uw wensen.

Persoonlijk contact en een goede service zijn onze drijfveer. Wij proberen uw ideeën zo zorgvuldig en creatief mogelijk in te vullen.

Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Variëren is mogelijk om zo een passende invulling te geven aan uw wensen.

Naast het bestellen van hapjes, salades, buffetten, barbecue e.d. kunt u bij ons ook terecht voor de gehele organisatie van uw feest. Dus inclusief bedienend personeel, drank en verhuur.

Mocht u er qua locatie voor uw feest toch nog niet helemaal uit zijn, kijk dan zeker op onze site naar de informatie en foto-impressies van onze zaal / serre. Of kom even langs om een nog beter beeld te krijgen.

 

 

© Locobar 2018 | Design: Jeffrey Moelands